Ders Belgeliği Ödül Töreni ve Fidan Dağıtımı

Ders Belgeliği Ödül Töreni ve Fidan Dağıtımı

13 Haziran 2018 çarşamba günü, ders BELGELİĞİ’nin 12. Desen ve 5. Resim Yarışması Ödül Töreni gerçekleşecek. Resim ve Desen ödüllerinin sahiplerine ulaşacağı günde, Belgelik Ağaçları çalışma grubunun, 2017-2018 dönemlerinde, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen tohumlardan ürettikleri fidanların dağıtımı yapılacak. Fidan alıp yetiştirmek isteyen herkesi Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü r8 numaralı atölyeye bekliyoruz.

Ders Belgeliği, 2012 yılından beri dB Resim Yarışması ve 2005 yılından beri düzenlenen dB Desen Yarışması ile bu yıl 13 Haziran 2018 tarihinde ödül ve sergileme alanlarla birlikte öğrenci ve mezunlarıyla ödül töreni düzenleyecek.

Atölye öğrencilerinin, Türkiye’nin farklı yerlerinden getirdikleri tohumların ekimlerinin yapıldığı alanda, fidanlar yetişiyor ve öğrencilerin dışında, yetiştirmek isteyen herkes, fidanları alabiliyor. Belgelik Ağaçları Çalışma Grubu, 2017-2018 döneminde; Hakkari, Çankırı ve Erzincan cevizi, Bursa Kestanesi, sardunya, akasya, meşe, çam fıstığı, avakado gibi türlerden fidanlar yetiştirdi. 13 Haziran 2018 tarihinde isteyen herkes, atölyeyi ziyaret edip, Belgelik Ağaçları Çalışma Grubundan istediği fidanı alabilir.

Etiketler: